Kvar ishrane

Život čoveka, koji nastoji da izgube težinu, jednostavan telefonski poziv. Prvo, on pokušava da zahteva od sebe, da izgubite na težini, onda na duže vreme bira ishranu, držite ga, a onda neočekivano dogodi slom dijete. Prema statističkim podacima, u ovom finalu je završen jedan od komponenta napora da izgube težinu. Šta da radim u takvim slučajevima, kao i kako možete ostati na dijeti?

Samo ono što je poremećaj ishrane plana

Slabost dijete mogu da se dele ili dugotrajni. Prvi je kada se jede nešto što je zabranjeno, na primer, u jednom potezu, a to je stvar, to je napisano u izboru ishrane. Takva nesposobnost da je glavni, to je prirodni poredak.

Samo ono što je poremećaj ishrane plana

Jedan deo, naravno, neće izazvati svetsku korekcije za figure, pod uslovom da se pridržavaju dijete će se nastaviti. Mnogo strašnije je činjenica, kada je jedan komad usledila još, posle nekih čak i više grickalice. Na kraju okom treperenja nije uspeo, kao što ste se vratili na prethodnu vыsokokaloriйnый izbor hrane i sve ove funti, gde se toliko nevolja uklonili, vratio ponovo. Naravno, onda dolazi stres, kao i ideje o smanjenju telesne težine, kao i dijete ne idu. Obično je to žena smiruje se činjenicom da ona ima slabu snagu volje ili „Da, ja sam takav divan“ i sl . Odluka da promenite svoju težinu, morate da shvatite da je ovo zahteva promene u vaše svakodnevno kola, promena prehrambenih navika. Možemo da tvrdimo da je život razdelilasь na „DO“ i „posle“ važan izbor-da transformiše svoj oblik. Vaš novi život treba da bude zabrinut zbog ne kao iscrpljujuće postupak se suprotstavi lišnemu težini, međutim, kao sredstvo brend-novi oblik, nove mogućnosti.

Izvori neuspeh sa ishrane

Najveća greška, da je nekoliko dijeta da uradite – to je pogrešne inspiracije. Svako treba da ima svoj sopstveni, kao i u zavisnosti od starosti inspiraciju promene. Ako u mladosti, da se u željeno farmerke ili odelo možete da „pomera planine“, u starijim godinama, takav pristup ne radi. Dakle, Savet je kupio orman 2 Veličine manji za svakog čoveka. Inspiriše na sopstveni mnogo bolje za zdravlje, koja je svakako pratite sagorevanje masti, kao po pravilu, samo licima sa teškim bolestima. Za one koji apsolutno ništa ne boli – to je zaista slabo protivljenje, uživanje u hrani, a takođe prešli na ishranu, kao i, naravno, dugo držati ga.

Izvori neuspeh sa ishrane

Izuzeci stanje koje može da bude, jednog dana, sigurno će biti-to je relativno slab inspiracije, kao i u većini slučajeva bi podrazumevalo kolaps dijete. Za nekoga je dovoljno čvrstu nameru da izgube težinu, kao i preći na dijetu, mogao imati priliku da organizuje privatnost. Za usamljene devojke, da zadovolji muškaraca. Žene uhvati diveći poglede supružnika. Međutim, brak-to nije razlog da se predaju na sebe. Neverovatno, što je obično ladi ne vide ili ne žele da vide metamorfoze koje su se dogodile sa njima u porodičnom životu. Od finog plenitelьnogo apelacioni sud je došao do obrыzga sa viri stomak aunti. I ako razumevanje, da je vreme da se menja na bolje je do izdaje, kao i cena razvoda bilo bi mnogo manje. U svakom slučaju, potrebno je da se ide ka unutra, kao i da otkrijete jednu svrhu, koja će transformisati i želja ovih promena, i onda kvar sa dijete ne preti.

Pogrešan izbor ishrane

Najčešći izvor frustracije sa dijetom. Izborom ishranu, trebalo bi da razumeju ciljeve koje želite da postignete, što je, svakako, da se pridržavaju, a takođe, ako imate bilo dovoljno volje da se izdrži. Crash dijeta, sa naznakom 2 opalo lišće salate i iseći sa nazubljenom špahtlom pastu tikvice – sa prestao da radi servis za one koji bi trebalo da eliminiše najmanje 10 kg.

Pogrešan izbor ishrane

Biti iskreni sa samim sobom, nemoguće se osloboditi okupio godina u nedelji, kao i da postoji tako dugo i dalje ne uspeva, koja kasnije će rezultirati u neizbežni slom dijete. Pored toga, to može biti opasno za vaše zdravlje. Na potezu, možete da razmislite o fast dijete, kao početnu fazu gubitak težine. Trajalo nedelju dana, uživajući u prvi rezultat, osećam savršeno, da bi ste dobili osloboditi od viška težine, a zatim promenite za pravilnu ishranu. Karakteristike zdrave i uravnotežene ishrane kola je ono što oni se sastoje od svih potrebnih detalja, nudimo mogućnost da se napravi izbor proizvoda iz svojih ličnih preferencija u hrani, i oni su uvek malo prostora za opasne, ali su omiljenih proizvoda, bez kojih život ne prijatno. U odsustvu dijete je trenutni osećaj, i ne treba da se zaustavi odrednica za savršen broj.