Plan mlečna dijeta

Svaka mlečna dijeta za mršavljenje efikasna zbog toga što mlečni proizvodi imaju korisne bakterije, koje poboljšavaju gastrointestinalnog trakta. Računovodstvo za kompletan asortiman hrane ili preostalih na dijete, ne treba da se otarasi ishrana od mleka i njenih derivata. Na ovom sajtu možete naći članke o redovnim, kao i trehdnevnuю ishranu na mleku. To je izuzetno komplikovano, mono, da ne motivisani nutricionista. Ali opcija da dodate drugi proizvodi mogu da se koriste da se veliki broj. Osim mleka kao dijete da bude voće i povrće („mlečno-vegetarijanske dijete“), riba i piletina, med, kao i kefir.

Mlekara voće dijeta za sagorevanje masti

Hard mode mlečna dijeta za brzo sagorevanje masti pomaže da izgubite 2-6 kg težine, stabilizuje metabolizam, a takođe dobili osloboditi od toksičnih materija. Razne druge mršavljenje mlečna dijeta sa uključenim voća-takođe daje dobre rezultate. Ona traje 5 dana, ali budite izuzetno oprezni.

Mlekara voće dijeta za sagorevanje masti

Nakon pяtidnevnogo apstinencije od standardnog hrane, telo može da se brzo dobijaju na težini. Gubitak dodao funti (obično 3-4 kg) se dešava u kratkom vremenskom periodu, telo nema vremena da se očisti, a takođe dobija stres i anksioznost, pa je počeo da izgradi masti. Praznina mlečna dijeta je samo u tome, uključujući i kiselo voće. Zato izaberite banane, kruške, breskve, lepe jabuke, kao i suvo grožđe ili suve šljive. Režim mlečna dijeta za efikasno mršavljenje vlekuщih banane, breskve ili kruške treba da bude opremljen mali podsticaj u vežbi. Samo idite na dodatnu nogu, da se kreće više. Lakto-vegetarijanska ishrana sadrži mleko mora da se sastoji od kefir, kao i jogurt. Potrebno je da pogledate čisto, da jelo otišao u određeno vreme i da ne dozvoli bilo kakve „predjela“. Da je to pokazatelj da postoji u 8.00, 12.00, 15.00 i 18.00. Ovaj sat je prikladno, ako radite mleko i voćni koktel.

Mlečna dijeta za mršavljenje

Ako nameravate da se jede voće pojedinačno, kao i da piju mleko u čistom obliku, i to između mleka i voća, treba da bude period od 2 sata. Zatim podeliti dnevno snabdevanje na 5 delova i troše preko svakih 3 sata. Svakodnevno treba da se konzumira 1 litar mleka ili tečnih mlečnih proizvoda (kiselo mleko pečen, kefir, jogurt). Možete da konzumiraju čaj sa medom ili voda (1,5 l na dan). Ako je to šema banana dijeta, dan zahtevaju 4 banane.

Mlečna dijeta za mršavljenje

Postoji veliki plan, mango mlečna dijeta. U roku od 3 dana, u 3 faze konzumiraju alkohol svaki dan 3 šolje mleka, kao i konzumiraju 3 mango. Ove divne sa prijatnim mirisom plodovi sadrže mnogo vitamina i Šećera. Ako vam se ne sviđa gore navedenih voća, preduzeti i druge, kao i da koristite da izgube težinu po istoj šemi. Voće, kao i mleko (ili mlečni proizvodi) da konzumiraju sve. Neko ko voli sir, i čovek više voli ličnost, ostatak mora da se završi svoj dan sa šolje jogurta ili kiselog mleka. Retko čovek odbija odličan sladoled, kašika kisele pavlake u supu, ili melem na kafu. Mleko se odnosi na najkorisniji proizvoda, izvoru mnogo korisnih materijala. Pa dobro napisan plan ishrane sa mlekom nikada neće izazvati štetu po zdravlje.

Mlekara ishrana 3 dana

I ako nemate kontraindikacije za mleko (bolesti digestivnog sistema u teške mere, deficit laktazы, alergijske reakcije; kamen u bubregu), izaberite bilo dijetama sa mlekom i nastojimo da izdrži sve potrebne dana. I budite sigurni da razgovaram sa nutricionistom. Možda nepoznato o posledicama koje će stvoriti previše veliki broj mlečnih proizvoda, tako da je najbolje da se izbegne negativne posledice, kao i na izbor još jednu, više odgovarajuću dijetu.

Mlekara ishrana 3 dana

Ako vam se sviđa mleko, kao i vaše telo može da toleriše monodietы, možete da pokušate da se u ishrani mleko dijeta na 3 dana. Pije mleko od 8 ujutru do osam uveče, a on je ostao u to vreme, Trajanje, telo otkriva i mlečni proizvodi. Ako imate mogućnost da koristite sveže mleko, međutim, ako živite u gradu, onda samo dobiti proizvod premije sa Tolstoja materijala ne više od 5%. Mleko treba da bude sa kratkim rokom trajanja, to jest, bez nepotrebnih sastojaka. Prvog dana na svaka dva sata, obavezno treba da se konzumira alkohol, čaša mleka, 2. dan-staklo na svakih sat i po, treći-na svaki sat. Iako, da je u mleku mnogo korisnog za mršavljenje mlečne ishrane, preporučuje se da se uzme multivitamine objekta. Ako se radi pravilno, Vi ćete izgubiti po 3 kg viška kilograma. Pažljivo ostavite ishranu. U noći na 3. dan-mali lagan salata, kao i u narednim danima hrana mora biti lak, kao i da nemaju nikakve vrste duboko-pržena, soljeni, dimljeni, masne hrane.